Overnachten op Runde

- Tent
- Camper / caravan
- Hutjes
- Appartementen
- Iets bijzonders....
- Reserveer een hut of kamer

Kamperen in de tent

Op het eiland, vlakbij het begin van het pad naar de vogelrotsen, ligt een heerlijk kampeerterrein. Het is het enige kampeerterrein op Runde, het enige alternatief is onlangs gesloten. Voor welke manier van overnachten je ook kiest: de receptie van de camping is de toegang tot jouw overnachtingsplaats.

Meer informatie over het kampeerterrein


Met de camper of caravan

De campers en caravans krijgen op Runde een prachtige plek, direct aan de branding van de zee. De ondergrond is verhard, dus geen gedoe met slippen of glijden als het regent. Alle plaatsen zijn natuurlijk voorzien van electra, en de meesten ook van een kampeerbank met tafel.

Meer informatie over het kampeerterrein

Hutten

Noorwegen zou Noorwegen niet zijn als er ook niet de mogelijkheid was te overnachten in hutjes. Runde is hierop geen uitzondering. Er zijn prachtige hutjes te huur, van eenvoudige 2-persoons tot ruime 4 persoons. Alle hutjes hebben een eigen mini-keuken.

Meer informatie over de hutjes

Appartementen

Relatief nieuw is de mogelijkheid om zelfs een appartement te huren op Runde. Misschien wat klassiek van inrichting, ze zijn helemaal kompleet en schoon. En prachtig gelegen, zoals de foto hiernaast. Dit is een voorbeeld van het huis aan de haven Runde, met 4 kamers, een keuken en een ruime woonkamer. Er is ook een appartement op de camping zelf.

Meer over het appartement aan de haven

Meer over het appartement op de camping

Iets bijzonders: de loodsenhut


Echt bijzonder is een nacht in de voormalige loodsenhut. Deze staat op een landpunt met zee aan drie kanten om je heen. Het is werkelijk uniek om daar de nacht te mogen doorbrengen. Dan is het zelfs leuk met wind en regen, gierend om je heen.....

Meer over de loodsenhut